DELTA PT®

Specification

 • Overview

  • Стандартна дължина: от 2 до 10 x номиналния диаметър (друго – при запитване)
  • Стандартен диаметър: от 1 до 10 mm (друго – при запитване)
  • Закрепване с висока товароносимост в пластмаса
  • Висока якост на умора
  • Лесно проектиране с EJOT® DELTA CALC софтуер
  • Безопасност поради висока якост на опън и усукване, както и устойчивост на вибрации
  • Широка гама от възможни моменти на затягане
  • Можете да получите достъп до брошури и CAD данни в защитената с парола зона „CAD & more“
  • Олекотен дизайн: използване на по-къси крепежни елементи и / или по-малки диаметри при определени условия

Daniel Zarev

Sales Manager

IND-Teaser-CADundmehr2-EJOT.jpg

CAD и други на ejot.com

С еднократна регистрация ще имате достъп до CAD данни в различни формати, както и PDF файлове на техническите чертежи на нашите продукти DELTA PT®, SHEETtracs® и ALtracs® Plus. Освен това CAD & more ви предлага възможността да проектирате вашите индивидуални съединения с помощта на програми за калкулиране или да проверите тяхната осъществимост чрез ПРОГРАМИ ЗА ПРОВЕРКИ ЗА ПРИЛОЖЕНИЕ. Освен това можете да изтеглите най-новите продуктови брошури, технически публикации и стандартите на компанията EJOT.


CAD и други

"Универсалният" винт за пластмаса

Винтът EJOT DELTA PT® е специален закрепващ елемент за надежден и лесен директен монтаж в термопластичен материал. Това е оптимизация на EJOT PT® и резултат от дългогодишното разработване и експлоатационен опит в областта на директното сглобяване на дори силно натоварени термопластични материали. Възможните приложения включват всички индустриални приложения. Особено в автомобилната индустрия, където използваните компоненти трябва да издържат на много високи натоварвания, винтът DELTA PT® е утвърден като надежден и издръжлив крепеж.

Индивидуална помощ при проектиране

EJOT DELTA CALC®, програма за калкулиране, базирана на механичните параметри на много хиляди опити и тестови монтажи, е ценна помощ за предварително оразмеряване на директния монтаж в термопласти. В този инструмент се съхраняват параметрите на закрепване на винта DELTA PT® според размера на материала и пилотния отвор. Това спестява време още по време на проектирането на компонента.

Иновативна геометрия на резбата

Специалната геометрия на резбата на EJOT DELTA PT® е резултат от задълбочен анализ на изместването на материала по време на формиране на резбата. Ъгълът на фланеца на този винт намалява радиалното напрежение в сравнение с обикновените фланци на резбата с ъгъл 60 °. Тъй като ъгълът от 20 ° или 30 ° съответно генерира само леко радиално напрежение, може да се реализира тънкостенна конструкция. Фланецът на резбата също така гарантира оптимален поток на материала на образуваната пластмаса дори при подсилени термопласти. Идеалната стъпка на винта DELTA PT® се определя от балансираното съотношение на възможно най-високо натоварване на резбата и ниско повърхностно налягане в пластмасата. Тази стъпка реализира много високо зацепване на резбата дори на малки инсталационни дълбочини.

DELTA PT® WN 54 Форми на главите и задвижвания

WN5411 лещообразна глава с шайба задвижване PZ (или PH)
WN5412 лещообразна глава със задвижване PZ (или PH)
WN5447 шестоъгълник с шайба
WN5451 лещовидна глава с шайба TORX PLUS®/AUTOSERT
WN5452 лещовидна глава с TORX PLUS®/AUTOSERT
WN5453 лещовидна глава с TORX PLUS®/AUTOSERT
WN5454 скрита глава TORX PLUS®/AUTOSERT

За подробна информация, моля направете справка с фирмения стандарт на EJOT.
Може да го свалите от секцията "CAD & more".
Натиснете тук за регистрация: "CAD & more"