Excellent service and advice at all times

IND_Service_Hotline_de_EJOT.png

Приложно инженерство

Приложните инженери на EJOT ви оказват подкрепа на място при Вас.
По време на пълния етап на планиране, от разработката до серийното производство, на разположение ви е квалифициран инженер по приложения за изпълнението на вашето индивидуално решение за закрепване.

Искате ли да се свържете с вашия инженер по приложения?
Допълнителна информация на телефон: +359 884 010 566


IND_Service_APPLITEC_3_EJOT.jpg

EJOT APPLITEC Лаборатория

Вашият индивидуален компонент и неговото оптимално конструиране са фокусът в нашата лаборатория за изпитвания APPLITEC. Изчерпателният съвместен анализ улеснява разработването на идеално технологично решение за закрепване. След анализа ще получите изчерпателен доклад от теста.

Ако искате да се възползвате от нашата услуга Applitec, вашият отговорен инженер по приложения ще се радва да ви помогне.
Искате ли да се свържете с вашия инженер по приложения?
Допълнителна информация на телефон: +359 884 010 566


APPLITEC test lab

IND-Web-Seminar-EJOT.jpg

EJOT Презентации

Основните теми за директно закрепване в пластмаса и метал, както и технология за закрепване за олекотен дизайн, са в основата на нашите семинари за клиенти. Опитни оратори от различни области на експертиза говорят за тенденциите в технологията за закрепване, по компактен и разбираем начин. 


EJOT Expert Seminars

CAD & други

С еднократна регистрация ще имате достъп до CAD данни в различни формати, както и PDF файлове на техническите чертежи на нашите продукти DELTA PT®, SHEETtracs® и ALtracs® Plus.
Освен това CAD & more ви предлага възможността да проектирате вашите индивидуални съединения с помощта на програми за калкулиране или да проверите тяхната осъществимост чрез ПРОГРАМИ ЗА ПРОВЕРКИ ЗА ПРИЛОЖЕНИЕ. Освен това можете да изтеглите най-новите продуктови брошури, технически публикации и стандартите на компанията EJOT.


CAD & more

Научете повече

Също така ви подкрепяме по време на фазата на разработка с нашите CAE услуги. С помощта на иновативни инструменти за изчисление и симулация ние оценяваме поведението и ефекта на нашите закрепващи елементи върху вашия компонент при различни натоварвания и след това ви даваме съответната препоръка. Възможно е да се изчисли релаксацията на натоварването на отделни винтови съединения, както и да се анализира поведението на цялостния елемент.


Повече...

IND_Service_RapidParts_EJOT.jpg

EJOT® Спешни части

За спешни продуктови проби екипа за прототипи на EJOT е първият ви контакт. В рамките на две до четири седмици ще получите отделни проби, а експертните съвети от нашите "специалисти по тестове" винаги са гарантирани..

Допълнителна информация на телефон: +359 884 010 566


IND_Hausmessen_EJOT.jpg

EJOT Tec Days

EJOT Tec Days: Обучение на клиенти на по теми свързани с технологиите за закрепване.
Заедно ще планираме събитие, съобразено с вашата компания или отдел, с презентации, демонстрации на живо, експертни дискусии и достатъчно време за вашия индивидуален проблем или въпрос. Нашите експерти се радват на вашите въпроси.

За допълнителна информация, моля обадете се на +359 884 010 566


IND_Service_System_Performance_EJOT.jpg

Подобряване на производителността на системата

Анализът на разходите за съединението показва, че действителната стойност на крепежния елемент представлява най-малкия дял. Най-голямата част от разходите идват от проектирането, логистиката, сглобяването, закупуването и осигуряването на качеството. С EJOT разходите за цялата система могат да бъдат намалени и производителността на системата да се увеличи.


Научете повече

order sample.png

Поискайте брошури или мостри

Искате брошури или мостри?
Моля последвайте линка към нашите контакти!


Contact

IND-CAD-Berechnungsservice-EJOT.jpg

Програми за калкулции

Програмите за калкулации DELTA CALC® и ALtra CALC® за предварително проектиране на съединения в термопласти и леки метали ще спести скъпи експерименти с вашите компоненти; ще спестите време и ще сведете до минимум разходите. Новите Проверки на приложението за винтове FDS®, термозалепващ елемент EJOT TSSD® и процесът на заваряване чрез триене EJOWELD® ви предлагат възможности за определяне на еталони и за доказване на осъществимостта на съответната задача за свързване. Нашите приложни инженери с удоволствие ще ви помогнат.