EJOT – Винаги добра връзка

EJOT е средно голяма група компании, специализирана в модерни технологии за закрепване. Клиентите на EJOT са предимно от автомобилната и свързаните с нея индустрии, електротехниката, електрониката и строителството.
EJOT предлага широка гама от иновативни елементи за закрепване, като самонарезни винтове за метал и пластмаса, специални части от пластмаса и метал, както и пълна гама крепежни елементи за покриви и облицовки и нашата система ejotherm® за фиксиране на външни топлоизолации Composite Systems.
EJOT разработва решения за всички проблеми с присъединяването и закрепването в тясно сътрудничество с клиента. Целта е да се използват „интелигентни“ EJOT продукти, за да се гарантира качеството на съединението и в същото време да се намалят общите разходи.
Astenbergstrasse
GFA Global Fastener Alliance
GFA Global Fastener Alliance е основана през 1998 г. като глобална мрежа от независими доставчици на инженерни, висококачествени крепежни елементи. 
 
Halle 4.0
EJOT - с над 3500 служители в 38 дъщерни дружества и с над 90 години история на компанията. В Европа нашите многобройни търговски фирми и офиси гарантират директен контакт с клиентите и бърза доставка на нашите продукти. 
Услугите и продуктите на EJOT също са достъпни по целия свят. Имаме производствени бази и търговски офиси в Северна и Южна Америка и в Азия. Глобалната наличност е гарантирана и от членството в Global Fastener Alliance (GFA), съвместно предприятие на семейни дружества, работещи в областта на технологииите за закрепване. Не на последно място, някои решения за продукти на EJOT са достъпни за международен кръг лицензополучатели. Те гарантират например доставката на винта DELTA PT® на необятния световен пазар, където и да не сме директно на място.. 
GFA klein.jpg

EJOT Факти & Цифри

Umsatz-01-2020_EN.png


Mitarbeiter_01-2020-EN.png


weltkarte.jpg

Discover EJOT Worldwide


Select your country

The EJOT magazine

We would like to inform you about the things that move us. Here is an insight into the current issue.


More information

Our locations at a glance