ЕЙОТ България – за нас

ЕЙОТ България е част от немския холдинг EJOT, който успешно развива дейснотта си в производство на крепежи и аксесоари за строителството и индустрията в 33 държави.

В България ЕЙОТ започва дейността си в гр. Плевен през 2005 година, а няколко години по-късно – през 2008 година фирмата се премества в с. Мировяне до гр. София от където може бързо да обслува клиентите в столицата и цяла България в рамките на 24 часа.

През 2018 година бурното разрастване на компанията и увеличаването на броя нови клиенти и решения които фирмата предлага, налагат  позиционирането в нова сграда в гр. Божурище построена да посрещне текущите нужди на логистиката и екипа, както и да предостави възможност за бъдещо разширяване. 

Бързите доставки на специализирани решения са голямо предимство в строителния бизнес, затова компанията продължава разрастването си с откриване на буферен склад в град Пловдив.

От 2020 г. ЕЙОТ инвестира и в сферата на индустрията, като вече има приложен инженер на място в България, представител на индустриалната дивизия, който да обслужва технически нуждите на предприятията в автомобилната, електронната и машинната промишленост. 

Работейки с нас вие може да разчитате на:
  • Качествени и иновативни продукти;
  • Технически консултации за избор на правилния продукт и приложение;
  • Сигурни якостни параметри на използваните крепежи, доказани със сертификат;
  • Тестове за якостните параматри на крепежите на място;
  • Коректни партньорски взаимоотношения;
  • Големи складови наличности и безапелационнен сервиз;
Bulgaria