1. Начало
  2. Our products
  3. Window and glass facade screws

Винтове за дограма и стъклени фасади

Самопробивните винтове EJOT имат специфично приложение в различни отрасли на индустрията като икономична, здрава и надеждна връзка за алуминий / стомана. Те предлагат значителни предимства за монтаж на дограма, производство на дограма или използване в стъклени фасади.
teaser-iff-fenstermontage-850x444.jpg

Винтове за монтаж на дограма

Винтовете за дограма се използват за фиксиране на прозорците и рамки на вратите. Особено препоръчително: устойчивият на взлом и предпазващ от падане рамков анкер EJOT: През последните 20 години милиони прозорци и врати бяха инсталирани надеждно и без повреди с рамковия анкер EJOT. Здравата и лесна обработка са причините, поради които това е избор номер 1 за монтажници на прозорци - предварително пробиване, затягане - готово! ​​​​​​​За трудни монтажни ситуации EJOT препоръчва фасадни анкери с Европейско техническо одобрение (ETA), тествани и одобрени за много видове приложения и основи.

​​​​​​​Рамковите анкери EJOT (монтажни винтове), са особено подходящи за директно закрепване без дюбели в почти всички основи. С четири различни вида на главата те позволяват безпроблемно монтиране на прозорци и врати. Благодаря на оптимизираната геометрия на резбата, можете лесно да навиете анкера EJOT в строителни материали с висока здравина.

За използване в пластмасови прозорци, рамковите анкери EJOT са тествани в категория RC2 и по този начин се характеризират с повишена защита срещу взлом. Рамковите анкери EJOT  са идеалното решение за директно закрепване без дюбели на пластмасови и дървени прозорци в зидария и бетон.


teaser-iff-glasfassaden-850x444.jpg

Винтове за стъклени фасади

Сградата с много стъкло е мегатрендът в съвременната архитектура. Представителните стъклени фасади със своята прозрачност и лекота доминират в силуетите на големите градове по света. С EJOT PT® тип DG, винтът за Т-връзки и притискащи плочи в алуминиеви стъклени фасади, EJOT сега предлага уникално решение за оптимално закрепване в екструдирани алуминиеви профили. 


teaser-iff-fensterproduktion-850x444.jpg

Винтове за производство на дограма

За надежден процес на сглобяване в модерни линии за производство на прозорци, EJOT доставя специални самопробивни винтове за прозорци. С EJOMAT се постига високо качество на сортиране, което води до безпроблемни процеси на сглобяване, както и подобрени резултати при автоматизирано закрепване и може да се постигне максимална икономическа ефективност. В зависимост от търсената степен на чистота, при поискване може да се достави качество от 10 ppm (части на милион - приемлив брой дефектни части на 1 000 000 части).