1. Начало
  2. Our products
  3. EJOT Self-drilling screws

Самопробивни винтове

Самопробивните винтове ЕЙОТ свързват елементите в една стъпка: те пробиват, нарязват резбата и свързват. Това намалява времето за монтаж, избягва се смяната на инструменти и се редуцират разходите за предварително пробиване. ЕЙОТ самопробивните винтове са налични от неръждаема стомана, за употреба на открито и  от поцинкована стомана за употреба на закрито. 
 

​​​​​​​Самопробивни винтове SAPHIR

Самопробивните винтове ЕЙОТ SAPHIR разполагат с класическо свредло за пробиване. Те пробиват, нарязват резбата и пристягат свързваните елементи в една стъпка. Самопробивните винтове могат да бъдат опционално оборудвани с предварително монтирана уплътнителна неопренова шайба. 
teaser-self-drilling-screw-jt3-18-5-5.jpg

SUPER-SAPHIR самопробивни би-метални винтове: JT3/JT6 от неръждаема стомана с усилено закалено свредло от въглеродна стомана.

ЕJOT самопробивните винтове JT3 направени от A2 неръждаема стомана, с усилено закалено свредло от въглеродна стомана са професионално решение за закрепване в закрити зони или открити зони. Те са подходящи за метални или алуминиеви компоненти и се предлагат с максимална дължина на свредлото от 18 mm. За специални приложения в агресивни условия предлагаме SUPER-SAPHIR JT6 направен изцяло от А4 неръждаема стомана с усилен връх за пробиване. 


teaser-self-drilling-screw-jt2-6-5-5.jpg

SAPHIR самопробивни винтове: JT2 от поцинкована стомана

Самопробивните винтове EJOT JT2 направени от закалена поцинкована стомана са най-често използваното решения. Те са подходщи за закрепване в стоманени компоненти и се предлагат за максимална дебелина на пробиване 18 mm. Предлагат се и във вариант със допълнително органично анти корозионно покритие особенно при монтаж на сандвич панели.


teaser-self-drilling-screw-jt4-4-4,8.jpg

SAPHIR самопробивни винтове: JT4/JT9 от A2/A4 изцяло от неръждаема стомана

Самопробивните винтове EJOT JT4/JT9 направени изцяло от А2/А4 неръждаема стомана са особено подходящи за захващане и фиксиране в алуминий най-често при елементи от вентилирани фасадни системи. Те са идеалното решение за оформяне на плаващи или фиксирани точки в конструкцията на фасадите или за закрепване на завършващите декоративни фасадни плоскости. С възможност за пробиване на до 6 mm, те са повече от достатъчни за закрепване на алуминиеви компоненти. 


EJOFAST® self-drilling screw JT3-2H-4,8

EJOFAST® винтове – Бързо. Без стружки. Надеждни.

EJOFAST® винтовете са самопробивни, без конвенционалния режещ връх (свредло). Благодарение на иноватовната геометрия с остър пробивен връх и специалната резба, EJOFAST® винответе не само закрепват без никакви стружки при максимална скорост, но също имат отлични стягащи свойства. 


Self-drilling screw JF3-Plus-6,8

Нов би-метален винт за дърво

Новият би-метален самопробивен винт EJOFAST JF3-6.8 (от неръждаема стомана А2) е особено подходящ за закрепване на сандвич панели и траецоводни ламарини към дървени носещи конструкции без никакви стружки. Самонарезния винт за дърво пробива през сандвич панела или трапецовидната ламарина практически без никакви стружки – благодарение на иновативанта резба, която съчетава положителните характеристики на две различни геометрии на резбата.
Връхчето има прочутата EJOFAST геометрия на резбата. Тази геометрия смила дървесните влакна и замества предварителното пробиване. В същинската си част резбата преминава в тип винт за дърво с диматър 6.8 mm. Големият диаметър и размера  на стъпката предлагат отлични стойности на изтръгване в дърво и голяма сигурност на монтажа.  


Предизвикателство: JT3-18 срещу JZ3-6.3

Гледайте видео за уникалната скорост на самопробивният винт ЕЙОТ, който се завива в стомана дебела 16 мм, в сравнение със винт изискващ предварителен отвор