ETICS – Интегрирани топлоизолационни системи

С професионалната топлоизолационна система можете да спестите много пари за енергия и да повишите комфорта в сградите. Външните топлоизолационни системи се използват както за нови сгради, така и за енергийно санирани на по-стари сгради. Те предлагат много предимства, но също така отправят специални изисквания към производителите и необходимите крепежни елементи. EJOT предлага висококачествени дюбели, профили, монтажни елементи, инструменти и аксесоари.
teaser-wdvs-befestiger-850x444.jpg

ETICS дюбели

Високопроизводителните дюбели гарантират надеждно захващане във всички строителни и изолационни материали. Проектираните по предназначение експандиращи зони на дюбелите позволяват най-тежките натоварвания, комбинирани с минимална дълбочина на вграждане, като например ejotherm дюбел с шайба с Европейско техническо одобрение (ETA).


teaser-wdvs-anbauteile-850x444.jpg

ETICS монтажни елементи

Ако се налага окачване отвън на фасада с топлоизолационна система, EJOT предлага решения с различни крепежни елементи за монтаж на леки до тежки товари, преди и след монтиране на системата ETICS. За надеждно закрепване от тента до номера на къщата, вие сте на сигурната страна с елементи за монтаж на EJOT. Изберете подходящия продукт в зависимост от времето на монтажа и ефективния товар на закачвания обект.


teaser-wdvs-profile-850x444.jpg

ETICS Pro-Line профили

Иновативната гама от профили EJOT Pro-line предлага точното и висококачествено решение за всеки конкретен строителен обект и казус при изпълнението на топлоизолационните системи. Профилите EJOT Pro-Line помагат за прецизно и сигурно оформяне на ръбове, за елемнти с изискване за устойчивост на дъжд, гъвкави връзки в ETICS системите и много други.


Teaser_WDVS_Zubehör.jpg

ETICS инструменти и аксесоари

С прецизните инструменти EJOT спестявате време и пари при инсталиране на дюбели. Те са от съществено значение за специални случаи и често са решаващи за стандартни задачи. Цялата продуктова гама на практика улеснява закрепването на дебели изолационни плоскости, както и задачи за саниране на фасадите на ETICS. Всички инструменти са изработени от висококачествени материали и са перфектно съчетани с дюбелите EJOT.
 


ETICS anchor types:

 • ETICS видове дюбели: 
  Крепежи за изолация на таван 
  Крепежни решения за изолации на таван 
  ​​​​​​​За разнообразието от различни изолационни материали и изолационни повърхности, крепежите за изолация на тавана EJOT, винаги предлагат подходящо и надеждно решение.
 • Дюбели за топлоизолация с шайби:
  Дюбели с шайби ejotherm за закрепване на изолационни плочи
  Дюбелите с шайби на ejotherm с Европейско техническо одобрение (ETA) ви улесняват. Високопроизводителните дюбели гарантират надеждно захващане във всички строителни и изолационни материали. Специално проектираните експандиращи зони позволяват най-тежките натоварвания, комбинирани с минимална дълбочина на вграждане.