EJOT Fastening Systems LP
Wins 2020 Automotive News PACE Award

Wixom, Мичиган, САЩ - EJOT Fastening Systems LP бе обявен за носител на наградата PACE 2020 на PACE на церемония по награждаване на 28 април. Поради пандемията COVID-19, наградите бяха връчени онлайн. Престижната награда признава автомобилните доставчици за превъзходни иновации, технологичен напредък и бизнес резултати.

EJOT крепежните системи бяха признати за своята технология EJOWELD®. Тази иновация обхваща разработването на термомеханичен процес на свързване, заваряване с фрикционен елемент, за енергийно ефективно свързване на лека сплав към стомана със свръхвисока якост. Технологията обхваща процеса на свързване, производството на елементи и напълно автоматичната робот-съвместима свързваща машина. EJOWELD® разширява актуалния обхват на приложение за свързване на алуминий и стомана и дава на дизайнерите свободата да поставят „правилния материал на правилното място“. Предимствата на EJOWELD® са признати от клиентите в световен мащаб, като EJOWELD® е използван в превозни средства като AUDI Q7, AUDI A8, AUDI E-Tron, Porsche 911 и отскоро новия FORD Explorer.

Едуард Пломер, президент и изпълнителен директор EJOT LP, заедно с Кристиан Кочершайд, главен изпълнителен директор EJOT GmbH в Германия, биха искали да благодарят на Automotive News за тази престижна награда. Тъй като днес се присъединихме практически към нашите колеги по света, за да гледаме онлайн презентацията, стана ясно колко е важно да имаме специален екип, който да внедри технология, променяща играта. Технологията EJOWELD® ни предлага процес, който позволява на автомобилната индустрия да се присъединява към смесени материали и да постига леки цели. EJOT group ще достигне своята 100-годишнина през 2022 г. и с нетърпение очаква да подкрепи нашите клиенти с иновативни решения. Накратко, обичаме да казваме: „Свързваме го в едно“.

26-те годишни награди на PACE бяха връчени от Automotive News, Deloitte и Асоциацията на производителите на автомобилни части (APMA). Правителството на Канада беше платинен спонсор. Конкурсът беше отворен за доставчици, които допринасят с продукти, процеси, материали или услуги директно за производството на автомобили или камиони. Наградата PACE за автомобилните новини се приема по целия свят като еталон за индустрията за иновации.
EJOT Fastening Systems спечели награда PACE за автомобилни новини след обширен преглед от независима съдийска комисия, включващ изчерпателна писмена молба и посещение на място.
За пълни подробности относно наградата PACE за автомобилните новини посетете www.autonews.com/pace.
EJOT Fastening Systems LP е дъщерно дружество със седалище в САЩ на EJOT Holding GmbH & Co, KG, Бад Берлебург, Германия. Основана през 1922 г., EJOT се разширява в 32 държави с 34 дъщерни дружества, над 3500 служители и се ангажира да подкрепя своите клиенти като пазарен лидер в технологията за закрепване.