CROSSFIX® - Системата от неръждаема стомана за максимална гъвкавост на сглобяване и най-големи натоварвания

Строителна дивизия

CROSSFIX® е първата основа от неръждаема стомана, която може да се използва за хоризонтални и вертикални опорни профили. CROSSFIX® увеличава вашата гъвкавост, улеснява сглобяването, спестява ценно време и намалява разходите ви за съхранение. Конзолата CROSSFIX® е изработена от 100% неръждаема стомана А4 и по този начин значително намалява топлинния мост в системата.

Неръждаемата стомана предлага множество предимства
Използването на неръждаема стомана в подструктурата предлага значителни предимства пред решенията, направени от алуминий: високата статична товароносимост увеличава обхвата на проектиране при планиране и изпълнение на задно вентилирани фасади. Неръждаемата стомана също впечатлява с по-добро поведение при пожар и по-висока енергийна ефективност. За да се намалят топлинните мостове в системата и да се намали необходимото количество енергия, се препоръчват материали с възможно най-ниска топлопроводимост за фасадни конструкции. Разнообразните решения за закрепване с доказано качество от EJOT, сега са завършени концептуално със системата CROSSFIX® и всичко това от един доставчик.

За EJOT®

Специалистът по закрепващи технологии EJOT доставя на различни сегменти от строителната индустрия. Това включва професионални приложения върху фасади на сгради и инсталационни решения за технически съоръжения в сградата. Основните продукти са пробивни и уплътняващи винтове, найлонови анкери, сглобяващи елементи за закрепвания, профили, химически и механични анкери, както и крепежни елементи за плоски покриви и соларни системи. Независимо дали става въпрос за изграждането на най-високата кула, най-предизвикателното защитно покритие за ядрен реактор или най-южната полярна станция в света - клиентите на EJOT разчитат на дългогодишен опит в строителната индустрия. EJOT - с над 3500 служители в 36 дъщерни дружества, повече от 24 000 продукта и почти сто години фирмена история.
 
Unterkonstruktionssystem CROSSFIX
CROSSFIX® носеща система приложена при вертикално сглобяване с подходящи аксесоари EJOT - всичко от един доставчик.
Снимка: EJOT