Информация от EJOT Group за вируса Корона

EJOT Group внимателно следи текущото развитие. Създадохме работна група, която ежедневно оценява настоящата ситуация и предприема необходимите мерки. Обръщаме специално внимание на здравето на нашите служители и способността ни да доставяме на клиентите.
Ако имате някакви въпроси относно ситуацията с доставката в EJOT, моля, обърнете се към обичайния си контакт с EJOT. Ако все още нямате лице за контакт с EJOT, моля, свържете се със седалището на местното дъщерно дружество на EJOT.
Ние непрекъснато преглеждаме нашите вериги за доставки и способността ни да доставяме по целия свят и правим всичко възможно, за да запазим въздействието възможно най-ниско.
По-нататъшното развитие на събитията не е предвидимо, по-специално ефектите върху логистичните и транспортни вериги за всички участници на пазара. Ние сме в постоянен контакт с нашите доставчици и те ще ни информират незабавно, ако възникнат забавяния. По същия начин ние ще Ви информираме незабавно за всеки възможен недостиг или ако възникнат промени в ситуацията.

Моля, бъдете здрави.
Управителният съвет на EJOTОбща информация за корона вирус:
Световна здравна организация - https://www.who.int/
​​​​​​​Европейски център за профилактика и контрол на заболяванията - https://www.ecdc.europa.eu/
Corona-Virus